Skip to content

Kunststof dakkapel reinigen

Kunststof dakkapel laten reinigen

Het regelmatig reinigen van uw kunststof dakkapel is van groot belang om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft en er als nieuw uit blijft zien. Dakkapelreiniging.nl is gespecialiseerd in het schoonmaken van dakkapellen en laat uw kunststof dakkapel stralen als nooit tevoren. En dat alles tegen een scherpe prijs! Maak nu direct een afspraak met onze vakmensen en geniet ook van een schone dakkapel.

Waarom is het belangrijk uw kunststof dakkapel te reinigen?

Uw kunststof dakkapel reinigen op regelmatige basis heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt schoonmaken ervoor dat uw dakkapel er als nieuw blijft uitzien. Kunststof heeft namelijk de neiging om na verloop van tijd vuil aan te trekken, wat ervoor zorgt dat de kleur van uw dakkapel vervaagt en deze er minder fraai uitziet. Daarnaast kan vuil op uw dakkapel op de lange termijn ook zorgen voor beschadigingen. Door het regelmatig schoonmaken van uw kunststof dakkapel, voorkomt u deze beschadigingen en kunt u langer genieten van uw dakkapel. Ons advies is om uw dakkapel minstens één keer per jaar of minimaal eens in de twee jaar onder handen te laten nemen.

Onze werkwijze

Wanneer u Dakkapelreiniging.nl inhuurt om uw kunststof dakkapel te schoonmaken, bent u verzekerd van een hoogwaardig resultaat. Wij werken enkel met kwalitatieve materialen en biologisch afbreekbare producten. 

Onze werkwijze:

  • Eerst brengen wij een lijnenspel aan om het dak veilig en comfortabel te betreden.
  • We spoelen de dakkapel af en sprayen deze in met een speciaal hiervoor ontwikkeld reinigingsmiddel.
  • De dakkapel wordt vervolgens gewassen met een microvezelspons.
  • Tussendoor spoelen en boenen we de dakkapel voor een optimaal resultaat.
  • We drogen de dakkapel, controleren deze en lopen de regenwaterafvoer na.
  • Tenslotte zemen we uw ramen.

Ook kunt u bij ons terecht voor waxbehandelingen. Daarbij spuiten we tussen het schoonmaken van uw kunststof dakkapel, deze in met wax. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil minder goed de kans heeft om zich te hechten en uw dakkapel langer schoon blijft. 

Kunststof dakkapel schoonmaken: wat zijn de kosten?

Wat een kunststof dakkapel schoonmaken kost, is afhankelijk van een aantal zaken. Zo speelt hat aantal dakkappellen dat u wilt laten reinigen een rol en eventuele extra’s zoals bijvoorbeeld een waxbehandeling, het reinigen van uw dakgoten of rolluiken. 

Bij Dakkapelreiniging.nl hanteren wij altijd scherpe tarieven, zodat u niet te veel betaalt voor uw dakkapel schoonmaken. Bent u benieuwd naar de kosten voor het reinigen van uw dakkapel? Bekijk dan hier onze prijslijst. Onze tarieven zijn inclusief BTW en wij rekenen geen voorrijkosten. Korting?! Laat dan uw buurtgenoten mee doen! U ontvangt € 5 extra korting per extra doorgegeven dakkapel.

Dakkapelreiniging.nl staat voor u klaar om uw kunststof dakkapel te schoonmaken. Via onze website kunt u meteen een opdracht plaatsen om de schoonmaakbeurt vast te leggen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw wensen en de passende data door te geven in het formulier.

 

Een vraag of opmerking?