Skip to content

Dakkapel reiniging in Den Haag

Dakkapel reiniging in Den Haag door dakkapelreiniging.nl

Laat uw dakkapel deskundig reinigen door dakkapelreiniging.nl. Wij zijn dé specialist in Den Haag. Onze professionele reinigers pakken iedere klus professioneel en veilig aan.

Dakkapel reiniging is lastig zelf uit te voeren. Het is een lastige klus en het brengt risico’s met zich mee. Wij werken met moderne materialen voor dakkapellen van kunststof, hout en trespa.

Uw dakkapel laten reinigen

Een vervuilde dakkapel verkort de levensduur van een dakkapel in Den Haag. Daarnaast ziet het er niet zo netjes uit. Uw dakkapel laten reinigen door dakkapelreiniging.nl is de oplossing.

We raden u aan om dit eens per jaar te laten doen. Op deze manier wordt de dakkapel het beste onderhouden en geniet u lang van de beste kwaliteit.

Wat houdt een dakkapel reiniging in?

Een dakkapel reiniging wordt door ons professioneel uitgevoerd. We gaan als volgt te werk:

  • We installeren veiligheidsvoorzieningen voor we van start gaan.
  • We brengen een lijnenspel aan, zo kunnen we het dak veilig en comfortabel betreden.
  • Eenmaal boven spoelen we de dakkapel af en sprayen we deze in met reinigingsmiddel.
  • De dakkapel wordt gewassen met een microvezel spons.
  • Tussentijds wordt de dakkapel veel afgespoeld en geboend, voor maximaal resultaat.
  • De dakkapel wordt gedroogd, volledig nagelopen en de regenwaterafvoer wordt gecontroleerd.
  • De ramen worden gezeemd.

Heeft u gekozen voor een waxbehandeling? Dan wordt de dakkapel tussendoor met wax ingesprayd. Dit zorgt voor minder vuilaanhechting en uw dakkapel blijft langer schoon en mooi.

Kosten dakkapel laten reinigen

Wilt u uw dakkapel laten reinigen? Wij hanteren vaste prijzen voor een dakkapel reiniging in Den Haag. Al de getoonde prijzen zijn inclusief BTW. De totaalprijs hangt af van een aantal factoren. Hoeveel dakkapellen moeten er worden gereinigd, welke extra’s kiest u erbij?

U kunt kiezen uit een waxbehandeling, het reinigen van de buitenzijde van een rolluik en het schoonmaken van dakgoten. Bekijk onze prijslijst voor alle prijzen.

Dakkapel reiniging in heel Den Haag

Kiest u voor een dakkapel reiniging van dakkapelreiniging.nl? Wij rekenen geen voorrijkosten en komen overal in Den Haag aan huis. Wilt u kans maken op korting? Laat uw buurtgenoten ook profiteren van een dakkapel reiniging!

Op deze manier regelt u zelf uw korting. Per extra doorgegeven dakkapel ontvangt u €5 korting met behulp van het burenformulier. Print er een paar uit en bezoek uw buren.

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dakkapel? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Vul ons contactformulier in of plaats direct een opdracht.

We zijn ook telefonisch bereikbaar. Bel 088-9996666 en spreek met vakdeskundigen. Laat uw dakkapel reinigen in heel Nederland.

Een vraag of opmerking?