Skip to content

Dakkapel laten schoonmaken in Leiden

Uw dakkapel laten schoonmaken? Kies voor een professionele schoonmaakbeurt van uw dakkapellen door Dakkapelreiniging.nl. Wij komen overal aan huis in Nederland dus ook in Leiden. Onze specialisten staan voor u klaar. Wij rekenen nergens voorrijkosten.

Iedere schoonmaakbeurt wordt grondig aangepakt. Een dakkapel laten schoonmaken door onze deskundigen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Veilig uw dakkapel laten schoonmaken

Bij Dakkapelreiniging.nl kiest u voor veiligheid en professionaliteit. We zijn dé specialist voor het schoonmaken van dakkapellen in Leiden. Het schoonmaken van een dakkapel is geen eenvoudige klus.

U kunt er lastig bij en u heeft zelf niet de juiste materialen om dit veilig uit te kunnen voeren. Wij werken uitsluitend met moderne materialen. Hout, kunststof en trespa, het kan allemaal worden gereinigd.

Voor optimaal resultaat kunt u uw dakkapel laten schoonmaken.

De specialist van Leiden

Wij zijn dé specialist van Leiden. Onze deskundige uitvoering heeft altijd het beste resultaat tot gevolg. De dakkapel laten schoonmaken, hoe gaat dat dan in zijn werk? Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Er worden in alle gevallen veiligheidsvoorzieningen geïnstalleerd. Een lijnenspel zorgt ervoor dat we het dak veilig kunnen betreden.

Eenmaal op het dak wordt de dakkapel afgespoeld en met reinigingsmiddel ingesprayd. Met een microvezel spons wordt de dakkapel gewassen. Veel spoelen en boenen zorgt voor het beste resultaat.

We drogen de dakkapel en lopen deze nauwkeurig na. Ook wordt de regenwaterafvoer gecontroleerd en worden de ramen gezeemd. Met de extra wax behandeling blijft vuil weg en geniet u nog langer van een schoon dakkapel.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook meteen een opdracht plaatsen. We hebben vaste prijzen voor verschillende behandelingen.

In Leiden een dakkapel laten reinigen hoeft niet duur te zijn. Bekijk onze volledige prijslijst en ontdek de verschillende mogelijkheden. We hebben meerdere extra’s in het aanbod. Het reinigen van rolluiken en dakgoten zijn hier een paar goede voorbeelden van.

Profiteer van korting

U kunt zelf uw korting bepalen. Hoe? Door ook uw buren te informeren over onze service! Willen uw buren ook een grondige reiniging van de dakkapellen en ramen?

Met ons burenformulier inventariseert u wie er allemaal van onze scherpe prijzen willen profiteren. Per extra aanmelding krijgt u €5 extra korting. Dit kan dus behoorlijk oplopen! Professionele dakkapel reinigingen in Leiden, dat is Dakkapelreiniging.nl.

Een vraag of opmerking?