Skip to content

Dakkapel reiniging in Westland

Laat uw dakkapel reinigen in Westland!

Een dakkapel reiniging in Westland nodig? Dakkapelreiniging.nl staat voor u klaar! Deskundige dakkapel reinigingen door de specialist van de regio. Onze vakdeskundige reinigers pakken deze klus zeer professioneel aan. Veiligheid staat hierbij altijd voorop. Wat voor dakkapel u ook heeft, wij pakken het karwei met beide handen aan.Zelf een dakkapel reiniging uitvoeren, dat is nogal een lastige klus. Daarnaast is het ook niet ongevaarlijk. Onze schoonmakers werken met de modernste technieken. We gebruiken de juiste materialen voor kunststof, hout en trespa dakkapellen.

Laat uw dakkapel reinigen

Een dakkapel moet van goede kwaliteit zijn, anders zal de levensduur aanzienlijk verkorten. Een vervuilde dakkapel draagt hieraan bij. Tevens ziet het er ook niet mooi uit, al die viezigheid. De oplossing voor dit probleem? Een professionele schoonmaakbeurt door Dakkapelreiniging.nl. Hoe vaak moet u de dakkapel laten reinigen? We raden u aan om dit eenmaal per jaar, of minimaal eens in de twee jaar te doen. Regelmatig onderhoud zorgt dat de kwaliteit optimaal blijft.

Hoe werkt een dakkapel reiniging?

Laat u een dakkapel reiniging in Westland uitvoeren, dan kunt u het volgende van ons verwachten:
  • Het aanbrengen van een lijnenspel voor het veilig betreden van het dak.
  • Het spoelen van de dakkapel en het sprayen met reinigingsmiddel.
  • Het wassen met een microvezel spons.
  • Het spoelen en naboenen van de dakkapel.
  • Het insprayen met wax (optie à € 7,50)
  • Het drogen van de dakkapel.
  • Het zemen van de ramen.
  • Volledig nalopen en controleren van de regenwaterafvoer.
Al deze handelingen bij elkaar resulteren in het allerbeste resultaat en topkwaliteit.De combinatie van een schoonmaakbeurt met een wax behandeling zorgt voor minder vuilaanhechting. De dakkapel blijft nog langer schoon en behoudt de goede conditie.

Prijzen van een dakkapel reiniging in Westland

U wilt de dakkapel laten reinigen, wat gaat dat dan kosten? We werken met vaste prijzen voor een reinigingsbeurt. De prijzen staan allemaal vermeld in onze prijslijst. Deze prijzen zijn inclusief BTW en worden achteraf met u afgerekend.

De totale kosten van de behandeling zijn afhankelijk van meerdere factoren. Het aantal dakkapellen, de extra behandelingen die u erbij kiest, het speelt allemaal mee.

Een waxbehandeling, reinigen van de buitenzijde van een rolluik en dakgoten zijn een aantal van deze opties. Binnenzijde van een rolluik is soms ook mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

Maak een afspraak!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden. U kunt ook direct een opdracht plaatsen. U geeft uw wensen aan in het formulier en kunt datum suggesties doorgeven. We nemen contact met u op om de schoonmaakbeurt te plannen.Kies voor een dakkapel reiniging in Westland.

Een vraag of opmerking?