Skip to content

Dakkapel reiniging in Eindhoven

Een professionele dakkapel reiniging in Eindhoven? Dakkapelreiniging.nl voert het uit! We zijn de specialist van Nederland. Uiteraard ook in Eindhoven en omstreken. Onze professionals gaan altijd zeer vakkundig te werk. Iedere klus wordt opgelost op een veilige, efficiënte manier. Zelf een dakkapel reinigen? Dat is een zeer lastig karwei. Naast dat het niet eenvoudig is, brengt het ook onnodig veel risico’s met zich mee.

Vervuilde dakkapel? Wij komen langs!

Een vervuilde dakkapel kan voor veel problemen zorgen. De levensduur van de dakkapel wordt verkort. Naast dat het voor overlast kan gaan zorgen is het ook geen mooi zicht. We raden u aan om de dakkapel professioneel te laten reinigen. De reinigers van dakkapelreiniging.nl zijn gespecialiseerd in de klus. Laat deze reinigen eens per jaar uitvoeren, zo is de dakkapel altijd goed onderhouden en blijft deze zo goed als nieuw. De beste kwaliteit!

Dakkapel reiniging in Eindhoven: hoe gaan we te werk?

We gaan als volgt te werk tijdens de dakkapel reiniging:

1. De veiligheidsvoorzieningen worden geïnstalleerd.
2. Om het dak veilig te betreden wordt een lijnenspel aangebracht.
3. De dakkapel wordt afgespoeld en ingesprayd met een reinigingsmiddel.
4. De dakkapel wordt gewassen met een microvezel spons.
5. De dakkapels wordt, tussendoor, steeds afgespoeld en geboend.
6. De dakkapel wordt gedroogd, de regenwaterafvoer wordt uitvoerig gecontroleerd.
7. De ramen worden gezeemd voor een blinkend resultaat.
8. Heeft u een waxbehandeling gekozen? De wax wordt dan tussendoor over de dakkapel gesprayd. Vuil kan minder makkelijk aanhechten en de dakkapel blijft langer schoon.

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

We rekenen geen voorrijkosten en komen bij u aan huis. Waar in Eindhoven u ook woont, voor ons is het geen probleem. Extra leuk, u kunt korting krijgen door uw buren in te lichten over onze dakkapel reinigingen! Per extra doorgegeven dakkapel ontvangt u €5 korting met behulp van het burenformulier. Stuur ze door naar al uw buren en spaar voor korting. Voor onze diensten rekenen we vaste prijzen.

Bekijk onze prijslijst voor alle prijzen. De getoonde prijzen zijn allemaal inclusief BTW. De totale prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Hoeveel dakkapellen betreft de klus? Wat voor extra’s kiest u om de schoonmaakbeurt aan te vullen? Een waxbehandeling, het reinigen van de goten of het schoonmaken van de buitenzijde van het rolluik? U vindt het allemaal terug op de prijslijst.

Contact opnemen?

Een dakkapel reiniging in Eindhoven, klinkt dat interessant? Neemt vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in of plaats een opdracht.

Een vraag of opmerking?